15 Temmuz Şehit Mehmet Güder İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://15temmuzsehitmehmetguderiho.meb.k12.tr
Adres : GAZİOSMANPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO: 119 İÇ KAPI NO: 1 SULUSARAY / TOKAT
VİZYON : Öğrencilerin zihnin dünyasında ,tüm insanlığa inanç,düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli, milli ve manevi değerlerine bağlı nitelikli insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, günlük hayatı yorumlayabilen, yakın ve uzak problemlere çözüm üretmeyi hedefleyen , saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL TEKLİ ÖĞRETİM
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM: İL MERKEZİNE İLÇE MİNİBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTA OLUP, ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS FİRMALARI DA MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 69 KM OLUP OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2017-2018 Voleybol Kızlar İlçe Birinciliği,Erkekler Voleybol Erkekler ilçe Birinciliği, Futsal Erkekler ilçe Üçüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006, TEKNOFEST
Proje Çalışmaları :